luni, 14 mai 2018

De ce merita sa mergi in Skiathos



Grecia este una dintre cele mai vizitate tari in cursul verii datorita conditiilor sale meteo prietenoase, diversitatii si pachetelor avantajoase propuse pentru turisti. Destinatiile sunt foarte variate, motiv pentru care multe persoane nici nu stiu pe care sa o aleaga, insa, totusi, cine se orienteaza catre o vacanta in Skiathos nu va fi dezamagit. Activitatile sunt la fel de variate, iar cine ajunge aici nu are cum sa nu se plimbe prin orasul Skiathos, acesta fiind pitoresc, ticsit cu baruri, restaurante, taverne, hoteluri si diferite magazine. Bulevardul principal Papadiamanti, de asemenea, merita descoperit, iar dupa lasarea serii turistii sunt recompensati cu un adevarat spectacol natural de culori.

Plaje grozave
De asemenea, Skiathos este bine cunoscut pentru faptul ca se lauda cu unele dintre cele mai grozave plaje, acestea fiind recunoscute la nivel mondial. Turistii au la dispozitie circa 60 de posibilitati, unele fiind bine amenajate, in timp ce altele nici nu au fost atinse de om, fiind mai restrase si ideale pentru cei aflati in cautarea linistii. Pentru peisaje nemaipomenite pot fi alese plajele Vromolimnos, Lalaria sau Agia Paraskevi, iar cea mai populara este Koukounaries.

Mai multe activitati
Iubitorii de sport au la dispozitie nenumarate activitati, atat pe plaja, cat si in apa, asa ca daca si tu te numeri printre ei, atunci Skiathos reprezinta locul ideal pentru tine. Plajele sunt bine amenajate, nu lipseste nimic, preturile sunt prietenoase, uneori chiar mai mici decat cele practicate in Romania, iar barurile si restaurantele se gasesc la tot pasul. Aici pot fi incercate unele dintre cele mai faimoase bauturi si mancaruri cu specific grecesc, insa aceasta tara este renumita si pentru istoria sa bogata,  astfel ca nu lipsesc muzeele, monumentele, galeriile de arta si nu numai.

Mijloace de transport
Cu ajutorul Aerotravel este mult mai usor sa se organizeze o vacanta in Skiathos, iar turistii au la dispozitie trei posibilitati: un drum parcurs cu autocarul sau cu masina personala, fie un zbor cu avionul. Bineinteles, aceasta din urma reprezinta cea mai avantajoasa varianta pentru ca turistii ajung sa faca economii considerabile de timp, se bucura de mai mult confort, iar multe curse sunt chiar directe de pe marile aeroporturi ale tarii.

Locuri de cazare
Skiathos este un loc ideal de vacanta si datorita faptului ca sunt propuse nenumarate optiuni de cazare, pentru toate gusturile, nevoile si bugetele. Asadar, daca iti doresti sa alegi un hotel aflat direct pe plaja pentru a-ti petrece timpul la soare, fie te poti orienta catre o pensiune aflata undeva pe insula, intr-un loc mai retras, este imposibil sa nu gasesti exact ceea ce iti doresti. Cu alte cuvinte, apeleaza la Aerotravel si pregateste acum cea mai grozava vacanta pe care nu o vei uita niciodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu