sâmbătă, 28 aprilie 2018

Aceasta este alternativa la centrala termica conventionala


Un boiler electric poate fi solutia ideala pentru incalzirea locuintei in cazul in care nu este accesibila optiunea de instalare a unuia pe gaz sau daca spatiul proprietatii nu permite adunarea de resurse necesare pentru unul care functioneaza cu materii prime. Asadar, daca doresti sa beneficiezi de un sistem de incalzire electric, care sa aduca multa liniste, dar si flexibilitate in instalare, atunci boilerul electric reprezinta o solutie ideala pe care o poti lua in calcul

Cum functioneaza acest dispozitiv?
Marimea proprietatii si cerintele de incalzire vor determina puterea necesara in kilowati pentru boilerul ce va fi amplasat intr-o anumita locuinta. Boilerele cu putere redusa sunt mai ieftine pentru cumparare si au costuri de functionare mult mai mici, dar acestea nu pot fi la fel de eficiente ca modelele mai mari. Boilerele electrice nu sunt potrivite pentru locuinte cu dimensiuni mai mari sau cu proprietati cu o necesitate mare de apa calda. Acest lucru se datoreaza limitarilor in ceea ce priveste cantitatea de apa care poate fi incalzita in orice moment. 


Accesand catalogul de produse Bricosteel, vei observa ca boilerele electrice sunt disponibile in diferite forme si dimensiuni, potrivite nevoilor tale, insa modalitatea de functionare a acestora va fi in principiu aceeasi. In cazul tuturor acestor electrice se va putea observa ca apa curge prin sistem pentru a fi incalzita de un element de incalzire, similar cu modul in care functioneaza un fierbator de apa, astfel ca sistemul este unul foarte simplu, dar eficient. Boilerul electric utilizeaza energie electrica in loc de gaz sau alti combustibili fosili pentru incalzirea apei, ceea ce presupune ca aduce multa fleixibliatate si asemenea unui boiler pe gaz, va incalzi apa necesara pentru calorifere si apa menajera care sa fie folosita in orice conditie.

Economiseste spatiu si bani cu aceste produse
Aceste produse BricoSteel ofera o economie simtitoare a spatiului in care sunt instalate, deoarece ele combina incalzitorul de apa cu cazanul pentru incalzirea centrala intr-o singura unitate.
Instalarea este simpla si eficienta din punct de vedere al costurilor, datorita constructiei lor compacte si usoare, si datorita faptului ca acestea sunt alimentate cu energie electrica, nu necesita realimentarea cu combustibil. Prin urmare, un cazan electric poate fi amplasat oriunde in locuinta, ceea ce le face ideale pentru casele care nu dispun de spatiu suplimentar pentru depozitarea unui rezervor de ulei care se dovedeste a fi necesar in cazul boilerelor traditionale. 

Totodata, boilerul electric folosit si pentru incalzirea locuintei este, de asemenea, adecvat pentru proprietati care nu au acces la sursele de alimentare cu gaz. Boilerele electrice sunt adesea preferate datorita incalzirii electrice a apei, care este economica, 100% eficienta si sigura intrucat toata energia este transformata in caldura, fara a se pierde în gazele reziduale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu