marți, 19 iunie 2018

Cand ai schimbat ultima data patura?


Somnul este foarte pretios pentru fiecare dintre noi si avem nevoie de cele mai bune conditii in dormitor, motiv pentru care ar trebui sa investim in cele mai calitative produse posibile. Aici putem aminti nu numai de saltea si lenjeria de pat, ci si paturile joaca un rol esential, dar putine persoane stiu pe care sa le aleaga. Totusi, daca esti in cautarea unor paturi pufoase de cea mai buna calitate atunci ai nimerit in locul potrivit, intrucat la Talis au fost aduse doar optiuni de calitate, care merita luate in calcul.

Design
Oricine va prefera un design al paturii care sa se potriveasca cu atmosfera din dormitor, motiv pentru care optiunile sunt destul de variate, incepand de la cele mai simple, intr-o singura culoare care aduc toata flexibilitatea necesara intrucat se potrivesc in orice incapere si pana la cele cu desene mai complexe. Motive florale, desene abstracte, cu buline, cu orase, cu inimioare, este imposibil ca la Talis sa nu gasesti modelul care iti place cel mai mult.

Intretinere
Ideale pentru cele mai friguroase nopti, paturile pufoase sunt si foarte usor de intretinut, ocazie cu care se vor prezenta in cele mai bune conditii de-a lungul timpului si nu se vor deteriora. Masina de spalat nu trebuie setata la o valoare mai mare de 30 de grade, in timp ce inalbitorii chimici trebuie evitati cu desavarsire, iar folosirea fierului de calcat nu este necesara.

Dimensiunea perfecta
Si dimensiunile sunt foarte variate, asa ca poti sa linistit intrucat vei gasi marimea care te ajuta cel mai mult, indiferent daca patul tau este de o singura persoana, de dimensiuni medii sau pentru doua persoane.

Magazin online
Unul dintre cele mai mari avantaje aduse de Talis e reprezentat de faptul ca acest magazin este online, ceea ce presupune ca ajungi sa faci economii considerabile de timp intrucat sunt de ajuns chiar si numai cateva minute pentru a trece printre toate produsele si pentru a-l alege pe cel preferat. Asadar, nu mai pierzi timpul prin magazinele aglomerate si in decurs de numai cateva minute ajungi direct unde te intereseaza, plasand o comanda.

Preturi corecte
Daca alegi paturi pufoase de la Talis te bucuri si de un raport calitate – pret ideal, tarifele fiind accesibile pentru toate buzunarele. Mai mult, periodic sunt propuse fel si fel de oferte de pe urma carora poti profita, iar aici se poate aminti de cea mai populara, cea 1+1 gratis. Daca alegi produse in valoare de minim 399 de lei nici nu mai trebuie sa platesti transportul, care va fi gratuit prin curier in toata tara, in caz contrar va fi nevoie de achitarea unei taxe modice, de numai 20 de lei pentru livrarea pana la usa ta.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu