marți, 9 octombrie 2018

Astazi am invatat ceva nou


Vrei sa obtii cele mai bune performante cu afacerea ta? Trebuie sa vii cu cele mai inedite idei in acest sens, iar solutiile sunt nenumarate, motiv pentru care trebuie sa iei o decizie inspirata cu privire la acestea intrucat unele pot fi viabile in anumite contexte, pe cand in alte cazuri nu pot da randamentul dorit. De exemplu, oricand poti sa afli mai multe despre certificate ISO intrucat acestea sunt foarte variate, dar si practice, astfel ca poti sa le descoperi pe cele pe care le poti obtine la Sicert.

ISO 9001
Unul dintre cele mai comune certificate este cel care face referire la calitatea produselor si serviciilor, adica ISO 9001, iar acesta merita inclus in portofoliul oricarei organizatii intrucat promite o multime de avantaje. Printre altele, certificatul poate fi vazut ca o dovada a profesionalismului, ceea ce este important in toate cazurile, insa se vor deschide si noi oportunitati pentru ca oricand vor putea fi cucerite noi nise sau chiar noi domenii care implicit vor duce la obtinerea unor venituri suplimentare.

ISO 14001
O alta posibilitate este reprezentata de certificatul ISO 14001 care face referire la mediul inconjurator, ceea ce ar trebui sa fie o adevarata preocupare pentru orice organizatie in conditiile in care poluarea reprezinta un fenomen complicat care afecteaza intreaga planeta. Totusi, prin implementarea acestui certificat sunt aduse cateva masuri importante, prin care se controleaza consumurile, ocazie cu care nu numai ca se ajuta la protejarea mediului, insa se reduc si costurile, ceea ce presupune cresterea considerabila a veniturilor.

OHSAS 18001
Cu totii ne dorim sa lucram intr-un mediu in care sa avem parte de cele mai bune conditii, iar in acest sens pot fi luate diferite masuri utile. Totusi, pentru a atrage cei mai experimentati angajati intr-o organizatie este nevoie de crearea unor conditii ideale, iar aceasta performanta poate fi obtinuta si prin apelarea la un certificat OHSAS 18001 care face referire la securitatea la locurile de munca.

ISO 27001
Pentru ca traim in era comunicatiilor, cu totii suntem conectati in permanenta la internet, insa pe aceasta cale putem fi si vulnerabili in fata atacurilor cibernetice. Din acest motiv, certificatul ISO 27001 este foarte des intalnit si chiar esential in portofoliul unei organizatii in conditiile in care angajatii responsabili trebuie sa stie cum sa gestioneze orice pericol si, bineinteles, cum sa il previna, posibilitatile fiind foarte variate in acest sens.

In toata lumea
Cine este interesat de certificate ISO a nimerit in locul potrivit pentru ca la Sicert pot fi obtinute unele dintre cele mai des intalnite, care vor fi recunoscute la nivel mondial, motiv pentru care vor avea aceeasi influenta chiar si in alte tari atat din Europa, cat si din Asia sau in Statele Unite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu