duminică, 12 februarie 2017

Un ceas cu GPS este solutia perfecta pentru supravegherea copiilor


Copiii din ziua de azi isi doresc intotdeauna cele mai noi gadgeturi cu care sa se joace, iar evolutia tehnologica ii poate ajuta in numeroase situatii. De asemenea, si parintii pot profita cu aceasta ocazie, atunci cand achizitioneaza un ceas cu GPS, deoarece cu ajutorul lor le va fi mult mai usor sa monitorizeze activitatea copiilor, pentru a sti ca acestia sunt in siguranta. In plus, aceste produse sunt astazi accesibile pentru toate buzunarele si nu vor reprezenta o investitie majora, ci un cadou inspirat care va aduce bucurie celor mici.


Diferite functii folositoare

Acestea pot fi vazute ca niste telefoane in miniatura datorita faptului ca dispun de un slot micro SIM, astfel ca se pot efectua apeluri si trimite mesaje direct de la incheietura mainii. In plus, se pot conecta direct la smartphone-uri prin intermediul Bluetooth-ului si unei aplicatii descarcate din Magazinul Play sau Apple Store. De asemenea, printre functiile cele mai importante sunt pedometrul, calcularea distantei parcurse, afisarea vitezei de deplasare, monitorizarea calitatii somnului, calendar, calculator sau afisarea notificarilor din social media. Insa poate ca cel mai important este GPS-ul cu ajutorul caruia se poate stabili cu o precizie de pana la cativa metri, pozitia utilizatorilor, motiv pentru care un asemenea dispozitiv este ideal pentru copii. Nu in ultimul rand, bateria este suficient de puternica pentru ca gadgetul sa fie utilizat pret de cateva zile fara a fi nevoie sa fie incarcat.



De unde pot cumpara?

Un ceas cu GPS poate fi achizitionat de la iUni, unde preturile sunt foarte bune, incep de la 150 de lei si pot depasi 300 de lei in cazul celor mai performante. Clientii au ocazia de a comanda direct de pe site atunci cand stiu deja ce isi doresc, fie pot testa produsele in showroom-ul din sectorul 3 din Bucuresti pentru a se putea hotara asupra unui anumit model.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu