miercuri, 2 octombrie 2019

Aici poti afla despre viitorul sanatatii


Atunci cand ne gandim la recoltarea de celule stem ne gandim de fapt la siguranta mamei si a copilului si ne dorim ca totul sa decurga cat mai natural si nedureros posibil, dar si la faptul ca ne dorim ca celulele stem sa nu fie afectate.

In ultima perioada, in Romania au aparut din ce in ce mai multe firme noi care ne promit ca sunt cele mai bune, ca au o reputatie foarte buna si colaboreaza, la nivel inalt, cu cei mai buni specialisti.
In momentul in care ne decidem sa recoltam celule stem poate fi dificil sa gasim o banca de celule stem adecvata. Conform statisticilor din piata, o banca de top care asigura servicii de recoltare celule stem, procesare si stocare este Stem Sure. La fel ca multe alte banci, Stem Sure organizeaza concursuri si tombole in urma carora recoltarea sa fie gratuita.

O diferentiere pe care o asigura Stem Sure fata de celelalte banci de celule consta in experienta pe care au avut-o alti clienti si afilierea lor in diverse centre medicale sau banci de celule stem internationale.

Un alt criteriu dupa care putem alege Stem Sure este dupa portofoliu de realizari si colaborari si feedback-ul clientilor din mediul online. Conform realizarilor au fost eliberate 10 probe biologice de celule stem cu care au fost efectuate cu succes 10 transplanturi pana in prezent.
Totodata, merita mentionat si faptul ca a fost efectuat primul transplant pentru un copil cu autism in Romania.

Stem Sure este reprezentanta in Romania a bancii BIOVAULT, aceasta fiind cea mai importanta banca de celule stem din UK,  asigurand recoltarea, procesarea si stocarea celulor in recipiente multiple. Mai mult decat atat, datorita acreditarii de care beneficiaza banca de celule stem, probele pot fi transportate in mod absolut gratuit, oriunde in lume pentru efectuarea transplantului.
In situatia in care vei ajunge sa ai nevoie de proba de celule stem stocata, Stem Sure asigura consultanta si suport in ceea ce priveste alegerea celui mai potrivit centru de transplant in functie de afectiune. 

Mai mult decat atat, se faciliteaza accesul la tratament medical in spitale din Marea Britanie, acestea beneficiind de cele mai dezvoltate sisteme medicale din lume astfel incat, cei mai experimentati medici sa se ocupe de tine si de proba de celule stem recoltata la nastere.
In concluzie, orice mama ar trebui sa se gandeasca la viitorul copilului ei, iar aceasta oportunitate medicala, de a-i recolta celule stem la nastere ar trebui exploatata la maximum. Ulterior, acest lucru ar putea fi extrem de valoros si ar putea face diferenta in cazul succesul terapeutic al unui pacient afectat de o boala hematopoietica.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu