duminică, 8 mai 2016

Ai libertatea de a vorbi cu oricine iti doresti

Tot mai multi adulti sunt interesati de domeniul videochatului in ziua de azi, astfel ca zilnic apar noi modele doritoare sa castige salarii foarte mari pentru economia tarii noastre si sa aiba parte de numeroase avantaje.

Ai libertatea de a vorbi cu oricine iti doresti

Camerelede chat sunt anonime, motiv pentru care niciodata nu stii cu cine discuti, insa ori de cate ori intampini un partener de vorba care te deranjeaza, il poti bloca, fara a exista posibilitatea ca acesta sa te mai contacteze pe viitor. De asemenea, un alt mare avantaj al videochatului este faptul ca promite discretie: se poate bloca accesul utilizatorilor din orice tara se doreste, pentru a elimina riscul de a fi vazuta de o persoana cunoscuta.

Modelele isi testeaza si dezvolta capacitatea de a comunica, aspect care poate fi folositor si in viata privata, insa acestea dobandesc si o multime de cunoscutinte, intrucat majoritatea discutiilor sunt despre diferentele de cultura ale tarilor din care provin utilizatorii.

Lucrezi legal

Videochatului este o activitate 100% legala, astfel ca modelele se angajeaza fie pe baza unui contract individual de munca, ce presupune un salariu fix, fie pe baza unui contract de colaborare, iar veniturile vin intr-un procent prestabilit din suma generata, de regula intre 30% si 60%.

Salarii


Acestea sunt foarte ridicate pentru economia tarii noastre, iar in cazul modelelor fara experienta acestea se situeaza intre 500 si 1000 de dolari, in functie de performante si cat de repede se obisnuiesc cu aceasta munca. Insa pe langa aceste salarii consistente, cele mai multe studiouri ofera si bonusuri de diferite tipuri, pentru performante, pentru recomandarea unui alt model, pentru seriozitate si nu numai. Asadar, la sfarsitul lunii, salariul unui model cu experienta poate sa depaseasca 3.000 de dolari, insa pentru a ajunge aici este nevoie de multa munca si seriozitate.