luni, 11 ianuarie 2016

Ce implica videochatul?



Ce implica videochatul?

Videochatulreprezinta un job ca oricare altul, insa care promite salarii mult mai mari decat media tarii, iar cele mai serioase si mai muncitoare modele obtin venituri importante, chiar si de peste 5.000$. Cu alte cuvinte, videochatul este o activitate banoasa, care nu implica stres, ci doar distractie, creativitate, imaginatie si cine nu isi doreste sa faca bani distrandu-se?

Modelele de videochat trebuie sa comunice si sa flirteze virtual cu persoane care provin, de regula, din Statele Unite, Canada sau Marea Britanie. Nu exista niciodata contact direct intre aceste doua persoane, comunicarea avand loc prin intermediul webcamului. 

Ce calitati trebuie sa am?
Pentru a lucra in acest domeniu trebuie, in primul rand sa ai peste 18 ani, sa fii cat mai sociabila, indrazneata, creativa, sa iti placa sa asculti si sa oferi sfaturi si sa vorbesti cu prieteni din toate colturile lumii. Astfel, limba engleza trebuie cunoscuta bine, atat in scris, cat si vorbit, pentru a fi mai usoara comunicarea cu prietenii virtuali. Trebuie sa fii atractiva si sa te remarci pentru a atrage un numar cat mai mare de utilizatori pe webcamul tau care vor achita un pret de minim 2$ pentru a putea comunica cu tine. 

Daca esti mai timida sau nu te simti in largul tau, poti incepe in prima faza pe profilul non adult, unde va fi interzis dezbracatul, astfel ca va trebui doar sa discuti, pana cand vei capata mai multa incredere pentru a putea oferi mici spectacole, deoarece pentru profilul adult se castiga sume mai mari.

Profilul meu va putea fi vazut in Romania?

Studiourile de videochat colaboreaza cu site-uri care ofera posibilitatea de a bloca utilizatorii din orice tara se doreste. Astfel, daca nu iti doresti sa fii urmarita in Romania pentru a evita rudele sau cunostintele, profilul tau poate fi blocat in aceasta tara, precum si in alte tari unde sunt romani, precum Italia sau Spania. Discretia este unul dintre punctele forte promise de studiourile de videochat.